Şu An Buradasınız
Anasayfa > Duyurular > Yarış Duyuruları > Amatör Yarış Duyuruları > TurIstanbul Bisiklet Yarışı İptal Oldu!

TurIstanbul Bisiklet Yarışı İptal Oldu!

TUR İSTANBUL - Kıtalararası Bisiklet Yarışı | 10 Eylül
TUR İSTANBUL – Kıtalararası Bisiklet Yarışı | 10 Eylül

10 Eylül tarihinde İstanbul’da gerçekleştirilecek olan Tur İstanbul Kıtalararası Bisiklet Yarışı ileri ki bir tarihte gerçekleştirilmek üzere ertelendi. Henüz resmi bir açıklama gelmemesine rağmen ikinci kayıt döneminde kayıtların açılmamış olması ve organizasyon yetersizliği sebebiyle ileri ki bir tarihe ertelendiği düşünülüyor.

Güncelleme 17.08.2017

Yarışın resmi sitesinde ise şöyle bir açıklama yapıldı;

10 Eylül 2017 tarihinde yapılması planlanan TUR İSTANBUL etkinliği yarış ve halk parkurunda devam eden çalışmaların uluslar arası standartlara getirilmesi için tüm gayretimizle çalışmaktayız.

Kayıtların açıldığı ilk günden beri siz değerli bisiklet severlerin yoğun ilgisi ve desteği ile Türkiye’de uluslararası standartlarda bir bisiklet etkinliği daha yapılabilmesi için tüm imkanlarımızı seferber ettiğimizi bilmenizi isteriz. Türkiye’ye ve İstanbul’a dört dörtlük bir spor organizasyonu daha kazandırabilmek ve her şeyin eksiksiz ve kusursuz olması için organizasyonumuzu 2018 yılına ertelediğimizi siz değeri bisiklete severlere bildirmek isteriz.

20 K ve 70 K turlarına kayıt olanların 2018 yılında kayıtlar açılmadan 3 gün önce bilgilendirilip öncelikli kayıt olma hakkı olacağını bilgilerinize sunarız.

Çalışmalar tamamlanıp site tekrar açıldığında gerekli tüm platformlardan duyurular tekrar yapılacaktır.

En kısa sürede tekrar görüşmek üzere…

TUR İSTANBUL ORGANİZASYON KOMİTESİ

Top