Şu An Buradasınız
Anasayfa > Duyurular > Yarış Duyuruları > Amatör Yarış Duyuruları > Down Olympos MTB Enduro Kapışması – 12 Mayıs 2017

Down Olympos MTB Enduro Kapışması – 12 Mayıs 2017

Down Olympos MTB Enduro
Down Olympos MTB Enduro

Türkiye’nin ilk, en büyük ve en önemli Enduro-MTB kapışması Çamlıca Gazozuna Kapışalım Down Olympos, Mayıs 12-13-14 2017 tarihlerinde yeniden ama daha büyük bir heyecanla Antalya’nın Kemer ilçesinin eşsiz Tahtalı / Olympos dağına 4. kez geliyor. Bu heyecan dolu mücadeleye yerli ve yabancı 200 üzerinde maceracının katılması bekleniyor.

12 Mayıs sıralama kapışması, 13 Mayıs parkur tanıma, 14 Final inişi gerçekleştirilecek olan bu önemli bisiklet organizasyonunun kayıtları bugün (15 Kasım 2016) itibariyle acılmış bulunmaktadır. Bu yıl yarışmacıların hepsi start aldıktan sonra parkur start finish noktaları arasındaki inanılmaz coğrafyayı ve Camlıca Gazozuna Kapışalım Down Olympos – 4 organizasyonunun daha da geliştirilmiş heyecan dolu parkurlarını keyifle, risk almadan ve grup halinde inerek bu mücadeleye ortak olmak isteyenler ve kayıt yaptıranlar için toplu macera inişi de gerçekleştirilecektir.

Tüm Enduro-MTB severleri ve organizasyon tarihlerinde Kemer ilçesinin eşsiz ilk baharını yaşayarak bu heyecana ortak olmak isteyen yakınlarını bekliyoruz. Organizasyon ile ilgili www.gazozunakapisalim.com/ adresi üzerinden kaydınızı yapabilirsiniz.

Top