Şu An Buradasınız
Anasayfa > Duyurular > Üniversitelerarası Yarımada Bisiklet Festivali (EBİTFEST) | 18 Mayıs

Üniversitelerarası Yarımada Bisiklet Festivali (EBİTFEST) | 18 Mayıs

Üniversitelerarası Yarımada Bisiklet Festivali (EBİTFEST) | 18 Mayıs
Üniversitelerarası Yarımada Bisiklet Festivali (EBİTFEST) | 18 Mayıs

İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Ege Üniversitesi Bisiklet Topluluğu(EBİT) 18-19-20-21 Mayıs 2017’de tüm bisikletli üniversitelileri İzmir’e davet ediyor! İzmir’in eşsiz güzellikleri içinde pedallamak, yolda olmanın, yeni dostlukların, paylaşmanın tadına beraber varmak, gençliğin enerjisini ve gücünü hissetmek için okul koşturmacasını ve sınav stresini bir kenara atıp 18 Mayıs’ta İzmir’de buluşuyoruz!

18 MAYIS’ta kampüste buluşacağız, eşyalarımızı yükleyip Mordoğan Ardıç Plajı’nda konaklayacağız. Mordoğan Denizle Buluşma Şenliği’ne katılacağız.
19 MAYIS’ta Mordoğan-Urla Barbaros Köyü rotası ardından Barbaros Köyü Oyuk Festivali’ne katılacağız.
20 MAYIS’ta Barbaros Köyü- Sığacık yolunu pedallayarak Teos Antik Kenti’ni gezeceğiz, Akkum’un serin sularında serinleyeceğiz. Akşam yemeğinin ardından festival eğlencemizde kurtlarımızı dökeceğiz.
21 MAYIS’ta Sığacık üretici pazarını turladıktan sonra Ege Üniversitesi Kampüsü’ne pedallayıp festivalimizi topluluk odamızda sonlandıracağız.

Efsane manzaraların, eğlencenin,dostluğun, güzel anıların ve festival coşkusunun tadına varmaya seni de bekliyoruz!

Festival programı ile ilgili ayrıntılı bilgiler, yol haritası, katılım koşulları ve sık sorulan sorular için Üniversitelerarası Yarımada Bisiklet Festivali (EBİTFEST) facebook sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

Top