Şu An Buradasınız
Anasayfa > Haberler > Röportajlar > MOTO BIKE EXPO 2017 – Accell Bisiklet İle Konuştuk

MOTO BIKE EXPO 2017 – Accell Bisiklet İle Konuştuk

Moto Bike Expo 2017’de bisiklet sektörünün önde gelen firmalarıyla sizler için röportaj yaparak bisiklet hakkında bilgiler edinmeye çalıştık. İlk olarak sektörün önde gelen distribütör firmalarından Accell Bisiklet ile konuştuk , röportajımızda bize Samed Kunaç bilgi verdi.

 

Bu sezon neyi hedefliyorsunuz , kısaca bize firmanızı tanıtır mısınız?

Biliyorsunuz , Accell Bisiklet pazarda lider konumda hem iç piysasada hem ihracat pazarında Türkiye’de lider konumdayız. Beş tane markamıza bu sene Brompton markasını da ilave ettik , İngiltere’den getirdiğimiz katlanır bisiklet markasını. Pazardaki pozisyonumuzu korumak , bisikleti sevdirmek bu şekilde de pazarı büyütmek hedeflerimiz.

Bianchi Oltre XR4
Bianchi Oltre XR4

Yeni sezonda ne gibi yenilikler var markanızda kısaca bahsedebilir misiniz?

Tabii , bir kere gelişen trendlere uygun olarak yol bisikletinde disk modelimiz var artık. İki tane de konsept ürünümüz var , şuan bir tanesinin önünde duruyoruz. Katolog ürünü olmayan Aydan Çelik abimizle birlikte tasarlanmış güzel bir katlanır bisikletimiz var , ismi Troya. “Şehirlerimizi Geri İstiyoruz” teması ile Troya piyasaya sürülüyor sadece yüz elli adet üretilecek , görmüş olduğun gibi katlanır bisiklet , katlanır at temalı enteresan ve eğlenceli bir ürünümüz var.

Carraro Troya
Carraro Troya

Katlanır bisikletlerin oldukça arttığını görüyoruz bu yönde ne gibi çalışmalarınız var?

Katlanır bisikletler dediğin gibi artık ülkemizde de sıklıkla sokaklarda görmeye başladığımız bir bisiklet türü. Aslında şehir hayatının bunu birazcıkta bize sunduğunu söylemek mümkün çünkü hepimiz şehir bisikletleri , dağ bisikletleri , yol bisikletleri buna benzer ürünlerimiz var fakat bunları saklamak bir yerlerde tutmak bir yerden alıp bir yere götürmek sıkıntı. Hele ki şehirde kapımızın önünden bisiklete binemediğimiz için katlanır bisikletler bu noktada bize bir alternatif sunuyor. Arabanın bagajına koyup gideceğin yere kadar götürüp orada bu keyifi almak veya mümkünse bisiklet yollarının el verdiği ölçüde toplu ulaşıma entegre edip katlanır bisikletle bu keyifi daha sürdürülebilir bir şekilde yaşıyoruz.

Bize Shimano Metrea grup setinden de kısaca bahsedebilir misiniz?

Metrea’da bizim bu sene yine özel ürünümüz olan bisiklet manifestosunda kullandığımız bir grup settir. Shimano’nun yeni bir ürünü disk frenli , kolların kullanım şekili bizim alıştığımız dağ bisikleti ve yol bisikletinden biraz farklı. Üzerine tabii daha detaylı uzun uzun konuşmak lazım ama istersen onu da beraber Manifesto üstünde inceleriz.

Samed Kunaç’a röportajı için teşekkür ederiz , yeni sezonda Accell Bisiklet ailesine başarılar dileriz.

Top