Şu An Buradasınız
Anasayfa > Haberler > Yurt İçinden Haberler > Amatör Yarış Haberleri > Tekirdağ Ulusal Egemenlik Kupası Rotasında Onarım Çalışmaları Hızlandı

Tekirdağ Ulusal Egemenlik Kupası Rotasında Onarım Çalışmaları Hızlandı

Tekirdağ Ulusal Egemenlik Kupası Yol Yarışı
Tekirdağ Ulusal Egemenlik Kupası Yol Yarışı

23 Nisan 2017 tarihinde Tekirdağ – Şarköy arasında ilk kez gerçekleştirilecek olan Tekirdağ Ulusal Egemenlik Kupası Yol Bisikleti Yarışında çalışmalar hız kazandı.

Tekirdağ belediyesinin desteği ile gerçekleştirilen yarışın parkurunda yer yer mevcut olan çukurların kapatılması işlemine başlandı.

Kısa süre içerisinde yoğun ilgi gören ve 400 kişilik kontenjanın hemen dolduğu yarış merakla bekleniyor.

Tekirdağ Ulusal Egemenlik Kupası Yol Çalışmaları
Tekirdağ Ulusal Egemenlik Kupası Yol Çalışmaları

Yarışın direktörü Mutlu Erçevik gelişmelerle ilgili olarak yaptığı açıklamada şunları söyledi; Bildiğiniz üzere bu yarış Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi organizasyonu ve Tekirdağ Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü işbirliği ile gerçekleşecek ve bu yol üzerinde düzenlenecek ilk yol bisikleti yarışı olma özelliğini taşıyor. Her kesimden ve her seviyeden amatör yol bisikletçilerinin katılımına yönelik bir organizasyon düşünüldü. Evet belki zorluk derecesi oldukça yüksek ancak herşeye rağmen katılımcıların keyif alacağı bir yarış olacağını ümit ediyorum. Parkur ve yarış hakkında yaptığımız detaylı çalışmaları elimizden geldiğince internet üzerinden paylaşarak katılımcıların yarış öncesinde bilgi edinmeleri için uğraş veriyoruz. Bugünde Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Fen işleri Dairesince parkur üzerinde yer yer onarım çalışmaları yapıldı. Parkur üzerinde daha önce tespitini yaptığımız özellikle iniş bölümlerinde büyük risk oluşturabilecek çukurların önemli bir bölümü asfalt malzeme ile kapatıldı. Yarışın bir gün öncesine kadar bu çalışmalar sürecek ve en son süpürge çalışması yapılarak hazır hale gelecek.

Kaynak : Tekirdağ Bisiklet İl Temsilciliği

Top