Şu An Buradasınız
Anasayfa > Duyurular > Yarış Duyuruları > Amatör Yarış Duyuruları > Gran Fondo Marmara’nın Detayları Belli Olmaya Başladı – 2017

Gran Fondo Marmara’nın Detayları Belli Olmaya Başladı – 2017

Gran Fondo Marmara
Gran Fondo Marmara

Geçtiğimiz sene bir çok kişinin katılımı ile gerçekleştirilen Gran Fondo Marmara’nın detayları belli olmaya başladı. 2016’da 16 Ekim tarihinde yapılan yarış, bir gün kala güzergahın değiştirilmesine şahit olmuştu. Güvenlik gerekçesiyle değiştirilen güzergah İstanbul’da bitmesi gerekirken Osmangazi Köprüsü sonrası bitirilmişti. Değiştirilen güzergahtan dolayı uzun parkura katılanlar belirtilen mesafeden çok daha önce yarışı tamamlamış oldu. Ancak güzergah değişmesine rağmen yarışın bitiş noktası yarışçılar için yeniden düzenlenmiş ve yarışçıların rahat edeceği bir bitiş noktası oluşturulmuştu.

Bu sene ise organizatörler bir güzergah değişikliğine gitmiş ve parkurun İstanbul’da başlayıp Bursa’da bitmesine karar vermişler. Yarışılacak toplam mesafe ise 111 km. 24 Eylül 2017 tarihinde yapılması planlanan yarış dışında 21-22-23 Eylül tarihlerinde ise bir fuar kurulacağı belirtiliyor.

Detaylar kesin olarak açıklanmadı ancak planlanan tarihlerde bir değişiklik yapılmaması ön görülüyor. Detaylar kesinleştikçe internet sitemiz üzerinden sizi bilgilendirmeye devam edeceğiz.Takipte kalın.

Marmara Granfondo kayıtları açıldı, detaylar için tıklayınız.

Ferdi Bisiklet Lisansı Nasıl Çıkartılır?

Top