Şu An Buradasınız
Anasayfa > Duyurular > Kalbin İçin Pedalla Geleneksel ”Dünya Kalp Günü” Bisiklet Turu | 1 Ekim

Kalbin İçin Pedalla Geleneksel ”Dünya Kalp Günü” Bisiklet Turu | 1 Ekim

Kalbin İçin Pedalla Geleneksel ''Dünya Kalp Günü'' Bisiklet Turu
Kalbin İçin Pedalla Geleneksel ”Dünya Kalp Günü” Bisiklet Turu

Kalbin İçin Pedalla Derneği’nin her yıl geleneksel olarak Dünya Kalp Günü’nde düzenlediği “Kalbin İçin Pedalla Dünya Kalp Günü Bisiklet Turu” 1 Ekim pazar günü gerçekleştirilecek. Bir çok bisikletli katılımcının beklendiği tur, Dünya Kalp Günü’nde kalp hastalıklarına dikkat çekmek, daha sağlıklı bir yaşam için hareketlilik ve bisikletli yaşam farkındalığının oluşmasına katkı sağlamayı hedefliyor. Etkinliğe katılan bireylere her yıl olduğu gibi bu yılda Yeni Kalp Günü görselli t-shirt hediye edilecek.

Tur güzergahı ise henüz belli değil. (Güzergah açıklandığında güncelleme yapılacaktır.)

 

Toplanma Saati: 09.00

Çıkış Saati: 10.00

Bitiş: 13.00

Etkinliği detaylarını Facebook üzerinden görüntülemek için tıklayınız.

Etkinlik 8 Ekim tarihine ertelenmiştir. Kalbin için pedalla grubu tarafından yapılan aşağıda yer almaktadır.

Değerli bisiklet camiası ve takipçilerimiz:

Uzun zamandır çok büyük emekler vererek hazırlandığımız ‘’Kalbin İçin Pedalla’’ 1 Ekim Dünya Kalp Günü Farkındalık Etkinliği’mizi bir hafta ertelemiş bulunmaktayız. Etkinlik 08/10/2017 tarihinde aynı saatlerde gerçekleşecektir.

İstanbul merkezimiz dışındaki 32 ayrı bölgede (İl ve İlçe) temsilcilerimiz ve destekleyen gruplar hiç bir değişiklik olmadan etkinliği gerçekleştirecekler.

İstanbul’daki merkezimizin tarih değişikliği, bu hafta sonu havanın yağışlı olması dolayısıyla, böyle önemli ve büyük emeklerle hazırlandığımız bir etkinliğin daha iyi sürüş şartlarında olmasını istememizle beraber, geleneksel olarak her yıl düzenlediğimiz, etkinliğimizin ilk yılını beraber yaptığımız , malum derneğin 32 merkezde büyük emeklerle gerçekleşecek etkinliğimizi kendi etkinlikleriymiş gibi algı yaratmak maksadıyla, geçen yıl olduğu gibi bu yıl da, hiç bir emek vermeden, aynı gün, aynı saatlerde, kopya isimle, küçük kopya bir etkinlik açmıştır. Özellikle son iki yıldır erimeye ve amaçsızlaşmaya başlayan bu derneğin ucuz planlarını bozmak adına tüm camiayı 08/Ekim/2017 günü aynı şartlarda aramıza bekliyoruz.

Yurt çapında gerçekleşen bu etkinlik için 2000 civarı özel temalı t-shirt temsilcilere gönderilmiş olup, yurdun her köşesinde farkındalık yaratmaya başlamıştır.

Bisikletli yaşam adına desteğinizle beraber daha iyi hizmetler vereceğiz. Hoşgörünüz için teşekkür ederiz.

KALBİN İÇİN PEDALLA GRUBU

Top