Şu An Buradasınız
Anasayfa > Duyurular > Sağlık İçin Pedallayalım | 13 Mayıs

Sağlık İçin Pedallayalım | 13 Mayıs

12 – 18 Mayıs Hemşirelik haftası sebebiyle Türk Hemşireler Derneği İzmir Şubesi “Sağlık İçin Pedallayalım” bisiklet turunu düzenliyor.

Sağlık İçin Pedallayalım
Sağlık İçin Pedallayalım

Accell Bisiklet’in ve İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin desteklediği etkinlikte spor yapmanın bireysel ve toplumsal açıdan sağlık üzerindeki olumlu etkilerini vurgulamak ve farkındalık yaratmak amaçlanıyor. Ayrıca etkinlik Avrupa Bisiklet Yarışmasında (ECC 2017) İzmir’e destek vermektedir bu sebeple etkinliğe katılım için naviki uygulamasını telefonunuza yüklemeniz gerekiyor.

Etkinlik 13 Mayıs Cumartesi günü saat 11.00 itibariyle Konak Meydanı saat kulesinde başlayacak ve İnciraltı Kent Ormanına pedallanacak. Bisikleti olmayanlar için 50 adet BİSİM bisiklet İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından etkinliğe sunularak desteklenmiştir ancak BİSİM bisiklet kullanacak katılımcıların bu durumlarını kayıt olurken göndereceği mailde mutlaka belirtmesi gerekmektedir. Etkinlikte hatıra özelliği taşıyan sembolik hediyeler ve çeşitli ikramlar olacaktır.

Etkinliğe katılacak olan kişiler [email protected] adresine iletişim bilgilerini mail atarak kayıt yapmaları gerekmektedir.

Top