Şu An Buradasınız
Anasayfa > Duyurular > Yarış Duyuruları > Amatör Yarış Duyuruları > Trans Troy Race | 28 Nisan – 6 Mayıs

Trans Troy Race | 28 Nisan – 6 Mayıs

Trans Troy Race | 28 Nisan - 6 Mayıs
Trans Troy Race | 28 Nisan – 6 Mayıs

Yurt dışında örneklerini çokça gördüğümüz, uzun mesafeleri hiç bir yardım almadan katedilen bisiklet organizasyonlarının bir örneği artık ülkemizde de yapılmakta. Trans Troy Race adı verilen organizasyonda katılımcılar 7 günde 1200Km mesafe katedecek. Çanakkale’den başlayıp Kemer’de bitecek olan organizasyon 28 Nisan – 6 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Trans Troy Race, bir yarış değil organizasyon olarak belirtiliyor. Bu organizasyonda katılımcılar trafiğe açık olan yollarda kendi imkanları ile belirtilen kontrol noktalarına zamanında ulaşmaya çalışacaklar. Katılımcıların yoldaki hareketleri organizasyon tarafından verilen gps sistemleri ile kontrol edilecek.

Yarışa dair önemli maddeler ise şöyle;

  1. Sporcu, Çadır / Otel ve benzeri yerlerde kendi konaklamasını sağlayacaktır ve konaklama tercihinde bir kısıtlama yoktur.
  2. Organizasyon yol trafiğine açıktır. Organizasyon süresince gönüllüler ve parkurda sporcu gruplarıyla ilerleyen 4(dört) adet araçlı ekiple katılımcılara acil durumlarda destek sağlanacaktır.
  3. Katılımcı bisikletinin bakım ve onarımından kendisi sorumludur. Organizasyon kontrol noktalarında, bu konuda kısmen teknik destek sağlayacaktır.
  4. Katılımcı beslenme ve sıvı tüketiminden kendisi sorumludur. Organizasyon kontrol noktalarında sporculara su / meyve / sıcak içeçek ikramı yapacaktır.
  5. Organizasyon, katılımcıların yarış sonunda kullanacakları; bisiklet çantası / günlük giyecekleri vb. eşyaları sürüş başlangıcında teslim alıp, bitiş noktasında kendilerine teslim edilmesi hizmetini sağlanacaktır. Elektronik eşyalar bu kapsama dahil değildir. Eğer katılımcı verdiği malzemeleri daha önceki bir noktaya isterse organizasyon karşı ödemeli olarak tarafına gönderir.
  6. Parkurda sürüş süresince ambulans bulunmamaktadır. Katılımcı kendi sağlık durumundan kendisi sorumludur.
  7. Bu cihazlar kayıt esnasında organizasyon tarafından edilip sürüş bitiminde organizasyona geri teslim edilecektir. Katılımcı kendine verilen takip cihazı ile sürüş süresince takip edilecektir. Cihazın kayıt esnasında tesliminden itibaren, sürüş bitiminde organizasyona geri teslim edilene kadar teknik arıza dışındaki hasarlardan sorumludur.

Parkurlar

  • Sprint Parkur Çanakkale’den başlayıp İzmir’de bitecektir. Cut Off (yarışın sona erme süresi) 01 Mayıs 2018 saat 18:00’dır. Bu süre zarfından sonra kontrol noktası bitiş alanı toparlanacaktır.
  • Full Parkur Çanakkale’den başlayıp sırasıyla İzmir, Bodrum ve son olarak Kemer’de son bulacaktır. Cut Off ve Kontrol Noktası süreleri sürüş programında yer almaktadır.
  • Çift katılımcı; iki erkek, iki kadın, bir erkek bir kadın katılımcı olabilir. Çift olanlar birbirlerinden malzeme desteği alabilirler, birbirlerine yardımcı olabilirler ve birbirlerine draft yapabilirler.
Trans Troy Race CP1
Trans Troy Race CP2
Trans Troy Race CP Finish

 

 

 

 

 

 

Kayıt ve detaylı bilgi için: eventhlon.com/transtroyrace/

Top