Şu An Buradasınız
Anasayfa > Duyurular > Bağımlılıktan Uzak Sağlıklı Bir Gelecek İçin Yeşilay İle Pedalla | 4 Mart

Bağımlılıktan Uzak Sağlıklı Bir Gelecek İçin Yeşilay İle Pedalla | 4 Mart

Bağımlılıktan Uzak Sağlıklı Bir Gelecek İçin Yeşilay İle Pedalla | 4 Mart
Bağımlılıktan Uzak Sağlıklı Bir Gelecek İçin Yeşilay İle Pedalla | 4 Mart

Yeşilay Sultangazi Şubesi ve Kalbin İçin Pedalla Grubu “Bağımlılıktan Uzak, Sağlıklı Bir Gelecek İçin Yeşilay İle Pedalla” sloganıyla, ortaklaşa bir etkinlik düzenliyor.

“Etkinlik belirsiz bir tarihe ertelenmiştir.”

Etkinliğin amacı; toplumda madde bağımlılığı başta olmak üzere, kötü alışkanlıklarla mücadele edebilmeyi, bilgilenme ve bilinçlenmeye katkıda bulunmak ve gençlerimizin sonraki yaşamlarında yararlı alışkanlıklar edindirmek konusunda önemli bir araç olan bisiklet kullanımına ve spora dikkat çekmek.

Etkinlik, toplumun en çok göz önünde bulunan genç bireyleri olarak öğrenci ve öğretmenlerimizle beraber öncü bir adım atmak, örnek olmak gayesiyle, Sultangazi Kaymakamlığı, Sultangazi Belediyesi, Sultangazi İlçe Milli eğitim Müdürlüğü, Yeşilay Sultangazi Şubesi ve Kalbin İçin Pedalla Grubu işbirliğiyle örnek olacak bir bisiklet turu düzenleniyor.

Başlangıçta katılımcılara belli adette sarı güvenlik yeleği, t-shirt, kumanya ve su ikramı olacak, ayrıca bitişte çekilişle verilmek üzere beş adet bisiklet hediye edilecek.

Güzergah:

Başlangıç 15 Temmuz Şehitleri (Sultangazi) Meydanından (Merkez Camii önünden) Habibler istikametine, Çanakkale Şehitleri Caddesi’nden ikinci Cebeci ışıklarından İsmetpaşa Mahallesi Ordu Caddesi’nden 500 evler istikametine, lastikçi durağından Uğurmumcu Mahallesinden Muhsin Yazıcıoğlu Caddesinden tekrar 15 temmuz şehitleri meydanına gelinecek.

Etkinliğin Facebook sayfası: https://www.facebook.com/events/1660671747341839/

Top