Şu An Buradasınız
Anasayfa > Duyurular > Aladağlar Bisiklet Köyü Buluşması | 12 Ağustos 2018

Aladağlar Bisiklet Köyü Buluşması | 12 Ağustos 2018

Aladağlar Bisiklet Köyü Buluşması | 12 Ağustos 2018
Aladağlar Bisiklet Köyü Buluşması | 12 Ağustos 2018

Aladağlar 7’den 77’ye bisiklet severler ile buluşuyor.

1. Genel Bilgi

Aladağlar Bisiklet Köyü Buluşması, 11 – 12 Ağustos 2018 tarihlerinde düzenlenecek 2 günlük bir bisiklet turudur.

Aladağlar Bisiklet Köyü Buluşması | 12 Ağustos 2018
Aladağlar Bisiklet Köyü Buluşması | Rotalar

Kayıt Ücreti:

Aladağlar Bisiklet Köyü Buluşması kayıt ücreti kişibaşı 150 TL’dir.
Ödemenin online kayıt esnasında yapılması gerekmektedir.
1 Ağustos 2018 tarihine kadar yapılacak kayıt iptallerinde, ödenen ücretin tamamı iade edilir.
2 Ağustos 2018 ve sonrasında yapılan kayıt iptallerinde ücret iadesi yapılmaz.

Kayıt: aladaglarcycling.com/#registration

 


Açılış:

Aladağlar Bisiklet Köyü 10 Ağustos’ta saat 12:00’de açılır ve katılımcılar bu saatten itibaren çadırlarını görevlilerin göstereceği yerlere kurabilirler. 10 Ağustos’ta gelen katılımcılar için sadece belirtilen saatlerde sadece akşam yemeği verilecektir.

Kapanış:

Aladağlar Bisiklet Köyü 12 Ağustos’ta saat 17:00’de kapanır. Bütün katılımcılar bu saatte Bisiklet Köyü’nden ayrılmış olmaları gerekir.

 

Aladağlar Bisiklet Köyü Buluşması | 12 Ağustos 2018
Aladağlar Bisiklet Köyü Buluşması | 12 Ağustos 2018

Günler / Mesafeler:

 

11 Ağustos – Emli, 32 km, 400 m+
12 Ağustos – Elek Gölü, 38 km, 390 m+

 

 

Katılımcılar ödedikleri ücret karşılığı nelerden faydalanabilir?

Tişört: Katılımcılara bir adet tişört verilecektir.
Çadır alanı: 10-11-12 Ağustos’ta hazırladığımız kamp alanına katılımcılar kamp yetkilisinin göstereceği yere çadırlarını kurabilir. Kendi çadırını getirmeyecek olan katılımcılar, organizasyon tarafından sağlanan ücretli çadır için konaklama sayfasından rezervasyon yapabilirler.
Duşlar ve tuvaletler: Kamp alanımızda katılımcılara yeterli olacak şekilde duş ve tuvalet mevcuttur.
Yemek: 10 Ağustos’ta gelen katılımcılara, kamp yerimizde akşam yemeğimiz mevcuttur. 11-12 Ağustos’ta kahvaltı, öğle yemeği ve akşam yemeği servisi mevcuttur. İçecekler hariç olmak üzere bütün yemekler katılım ücretine dahildir. Yemeklerdeki içeceklerin ödemesini katılımcılar nakit olarak yapacaktır. Kamp yerindeki büfe, festival süresince uygun fiyatlarla içecek satışı yapacaktır.
Mekanik desteği: Kamp alanında teknik destek çadırı kurulacaktır. Teknik destek ücretsizdir ancak çadırdan kullanılan bisiklet malzemeleri ücrete tabidir. Etkinliğimiz Ağustos’ta olduğu için katılımcıların dikenlere karşı tedarikli gelmeleri tavsiye edilir.
Ulaşım: Uçakla gelen katılımcılar, web sayfamızdan ücretli havaalanı transfer hizmeti alabilirler. Otobüsle gelen katılımcılar ise bilet alırken Demirkazık kavşağında ineceklerini söylerlerse, otobüs firmaları bu noktada duracaklardır. Kendi aracıyla gelecek katılımcılar için kamp yerimizde park alanımız mevcuttur.
Güvenlik: Tur süresince yollar trafiğe açık olacağı için, tura bir güvenlik aracı eşlik edecektir. Bunun yanında birkaç motorlu ve bisikletli görevliler yol güvenliğini sağlayacaktır. Ayrıca grubu bir ambulans, bir bisiklet taşıma aracı ve iki yolcu minibüsü takip edecektir. Organizasyonumuz sadece ambulans hizmeti vermektedir. Sağlık giderleri katılımcıya aittir.
Aladağlar Bisiklet Köyü Buluşması ile birlikte gerçekleştirilecek bir çok sosyal etkinlikle hem bölge halkına bisiklet sevgisini aşılamayı hem de yurdun çeşitli bölgelerinden ve yurt dışından gelen bisikletçilere Aladağlar’ın doğal ve kültürel tanıtımını yapmayı amaçlamaktadır.

2. Kayıt Ücreti

Aladağlar Bisiklet Köyü Buluşması kayıt ücreti kişi başı 150 TL’dir.
Ödemenin online kayıt esnasında yapılması gerekmektedir.

3. Koşul ve Şartlar

  • Tur öncesi ve süresince sigara, alkollü içecek ve keyif verici maddeler içilmesi ve kullanılmasının yasak olduğu, bunlara aykırı davranılması halinde katılımcı turdan derhal ayrılacağını her katılımcı kabul ve beyan eder.
  • Herhangi bir sağlık sorunu olan katılımcının, bu durumu tur öncesi tur sorumlularına bildirmeleri gerekmektedir. Buna göre, tura katılımı uygun görülmeyenler düzenlenen tura kesinlikle katılmayacaktır. Kendi istekleri ile tura katılmaları halinde her türlü hukuki ve cezai sorumluluk katılana ait olacaktır. Bu sebeple meydana gelebilecek kaza v.b.’den festival organizasyonunun herhangi bir yükümlülüğü olmayacaktır. Yükümlülük reşit olanların kendilerine, olmayanların ise ebeveynlerine ait olacaktır.
  • 18 yaşından küçükler veli ya da vasilerince düzenlenmiş izin belgesi olmaksızın Aladağlar Bisiklet Köyü Buluşması’na katılamayacaklardır.
  • Tura katılacak kişinin bisikletinin bakımları yapılmış, yedek iç lastik, alyen seti, yama seti ve bisiklet pompasının yanında olması gerekmektedir. Dış lastiklerinin dağ bisikleti lastiği olması zorunludur. Tur esnasında bisikletinde doğabilecek arızaların giderilmesinde kullanılabilecek bütün bisiklet ekipmanlarının ücreti katılımcıya aittir. Katılımcılar bu koşulları sağlamakla yükümlüdürler.
  • Katılımcı, tur süresince KASK VE ELDİVEN takmak zorundadır. Bisiklet KASK’ı olmayan katılımcı tura katılamaz. Katılımcının sürüş halindeyken kask kullanmaması sebebiyle yaralanması veya ölümlü kazaya uğraması hallerinde meydana gelecek zararlardan tamamen katılan sorumludur, turu düzenleyen festival komitesi ve tur içinde yer alan tur sorumlularının yükümlülüğünün bulunmadığını kabul eder.
  • Katılımcı, Tur grubunun başındaki öncüyü, sonunda artçıyı gözler; öncüyü geçmeyeceğini, artçının arkasında kalmayacağını, kalması durumunda o günkü turu sonlandıracağını taahhüt eder.
  • Aksi belirtilmedikçe en fazla ikili sıra halinde yol alınır. Öndeki ile bir bisiklet boyu mesafe bırakılır. Mecbur kalmadıkça öndeki bisikletli geçilmez, geçilme ya da zorunlu ve ani durma gerektiren durumlarda sesli olarak uyarılır. Grupta kopma olmaması için bu kurallara uyulması gerekmektedir. Kopma olması durumunda yavaşlayarak denge sağlanır. Katılımcı bu koşulu sağlama ve bütün uyarılara uymayı taahhüt eder.
  • Her bir katılımcı tura katılmakla, turda görevli personelin her türlü uyarısına uymayı, tur süresince turun kendisine vermiş olduğu formayı giymeyi, güvenlik ihlali doğurabilecek davranışları yapmamayı, mola, yemek, tur başlama ve bitiş saatlerine uymayı taahhüt eder.
  • Katılımcı tur süresince bisiklet sürerken MP3 player, iPod, kulaklıklı telefon ya da müzik yayını yapan benzeri cihazları kullanmamayı taahhüt eder. Yukarıda sayılan sebeplerle doğabilecek kazalarda yükümlülüğü üstüne almış sayılır.
  • Katılımcı, tur süresince, üçüncü kişilere vereceği her türlü zarar ve ziyandan ve bu sebeple açılacak tüm ceza ve hukuk davalarından ve bu davaların sonucunda verilecek her türlü cezai ve hukuki sonuçlardan kendisinin sorumlu olduğunu kabul eder.
  • Katılımcı ve turu düzenleyenler arasında ihtilaf çıkması halinde yetkili mahkeme ve icra müdürlüklerinin Niğde Mahkemeleri ve İcra müdürlükleri olduğunu taraflar kabul ve beyan eder.
  • Yüksek tansiyon, kalp rahatsızlıkları, astım, adale, eklem rahatsızlıkları, epilepsi (sara) veya sağlık kuruluşlarınca ciddi bedensel aktivitelere katılmaya engel olarak tanımlanmış rahatsızlıkları bulunanlar tura bunu bildirmekle yükümlüdürler. Her katılımcı, tura katılmak için tehlikeli bir hastalığını olmadığını kabul ve beyan eder.
  • Yukarıda yer alan madde ya da maddelerin ihlalleri sonucu katılımcı sözlü olarak uyarılır, ihlallerin devamı halinde görevliler tarafından etkinlik ya da bisiklet turunun genel katılım listesinden çıkartılır. Katılımcı ilgili etkinliğe ya da bisiklet turuna devam edemez.
  • Her katılımcı konaklama için uyumaya uygun bir kamp çadırıyla gelecektir. Belirtilen ekipman ayrıca organizasyon tarafından verilmeyecektir.
  • Her katılımcı bu tura katılmakla, kendisinin başına gelebilecek olası bir yaralanma ya da herhangi bir sağlık sorunuyla ilgili bütün tedavi süreci ve maliyetlerini kendi üstlenmiş sayılır.
  • Her katılımcı ancak ve ancak başvuru formunu doldurup, katılım koşullarını okuyup kabul edip tur ücreti olan 150 Türk Lirası’nı internet sitemizden kredi kartıyla ödeyerek tura kesin katılma hakkını kazanır.
  • Tur ücretini ödeyen her katılımcıya bir adet tişört, tur süresince her gün için sadece belirtilen saatlerde olmak üzere üç öğün yemek ve çadırını kurabileceği bir kamp alanı verilir. Ulaşım ve benzeri harcamalar katılımcıya aittir.
  • Yukarıda tur organizasyonu yada tur komitesi olarak anılan kurum “Aladağlar Bisiklet Köyü Buluşması Komitesi”; “Katılımcı” olarak anılan kişi başvurusunu internet üzerinden yapan ve tur ücretini yatıran kişidir.
  • Tur komitesi, bu belgede geçen ya da tarafınca belirlenen katılım koşullarını değiştirme veya yeniden düzenleme hakkını kendinde saklı tutar. Kesin kayıttan sonra yapılabilecek değişiklikleri her katılımcı kabul edip uymayı taahhüt eder.
  • Her katılımcı, bu tura katılmakla yukarıdaki koşulları kabul etmiş sayılır.

Organizasyonu ait internet adresi: aladaglarcycling.com/tr/home

Top