Şu An Buradasınız
Anasayfa > Makaleler > Xiaomi Bisiklet Sektörüne de El Attı!

Xiaomi Bisiklet Sektörüne de El Attı!

xiaomi mountain bike
Xiaomi mountain bike

Özellikle telefonları , bilgisayarları ve çıkardığı akıllı ev cihazlarıyla adını sıkça duyduğumuz Xiaomi markası sonunda bisiklet sektörüne de el attı. Geçtiğimiz süreçte elektrikli ve katlanır bisikletler üreten Xiaomi şimdi de akıllı dağ bisikleti üretti.

Bisikletin teknik özelliklerinden bahsetmek gerekirse 1650 x 235 x 785mm ölçülerine sahip , ağırlığı yaklaşık olarak 13 kilogram civarında olan bisiklet alüminyum kadroya sahip. Bisiklette son zamanlarda oldukça sık görmeye başladığımız 27.5 inch jantlar kulanılmış ayrıca Qicycle 11’li Shimano vites sistemine sahip , bisiklette hidrolik disk frenler ve hidrolik bir maşa bulunuyor.

Biraz da bisikleti akıllı yapan özelliklerinden bahsedelim. Mi Qicycle GPS , AGPS ve LBS (Location Based Services) özellikleri ile birlikte geliyor , peki bu ne demek? Garmin , Polar gibi cihazlara binlerce lira para verirken Mi Qicycle sayesinde bu gibi cihazlara para vermenize gerek kalmıyor. Akıllı telefonunuzdan datalarınızı kontrol edebilecek ve antrenmanlarınızı bu datalara göre şekillendirebileceksiniz. Bisikletin ayrıca bir de mesafe uyarı sensörü bulunuyor bu özellik sayesinde belirlediğiniz bir kilometreyi aştığınızda size uyarı veriyor.

Xiaomi Mountain Bike USB

Smart Modül 2600 mAh Li-Po pil ile besleniyor , USB ile şarj ediliyor bu sayede powerbank gibi cihazlarla akıllı bisikletinizi şarj edebiliyorsunuz ayrıca Xiaomi’nin bahsettiğine göre tek bir şarjla 15 gün kadar kullanım yapabiliyorsunuz.

Bakalım Xiaomi diğer sektörlerde yakaladığı başarıyı bisiklet ile de yakalayabilecek mi?

Top