Şu An Buradasınız
Anasayfa > Haberler > Kuzey Kıbrıs Bisiklet Turu Tamamlandı

Kuzey Kıbrıs Bisiklet Turu Tamamlandı

Kuzey Kıbrıs Bisiklet Federasyonu tarafından organize edilen 2. Uluslararası Kuzey Kıbrıs Bisiklet Turu büyük bir şölenle son buldu.

Dört etap olmak üzere Kıbrıs’ın neredeyse her yolundan geçen yarışçılar , 530 kilometrelik turun son gününde Lefkoşa Kriteryum Etabı’nda kıran kırana bir yarış gerçekleştirildi.

Konya Torku Şekerspor Takımı Sporcusu Batuhan Özgür
Konya Torku Şekerspor Takımı Sporcusu Batuhan Özgür

Adeta bir şölen havasında geçen turun son etabında bir çok etkinlik gerçekleştirildi. Kıyasıya mücadeleye sahip olan Kriteryum etabının birincisi temsilcimiz Torku Konya Şekerspor’dan Ahmet Örken oldu. Etabın ikincisi yine Torku Konya Şekerspor sporcusu olan ancak Kempten Cycling Team adına yarışan Batuhan Özgür oldu , podyumun son basamağı ise Kolss Cycling Team’den Vitaliy Buts tarafından dolduruldu.

Torku Konya Şeker Spor
Torku Konya Şeker Spor

Torku Konya Şeker Spor 1. oldu

Dört gün boyunca devam eden 2. Uluslarası Kuzey Kıbrıs Bisiklet Turu’nu kazanan takım temsilcimiz Torku Konya Şekerspor oldu. Özellikle Ahmet Örken ve yeni transfer Luca Chirico’nun iyi performanslarıyla turda etkili olan temsilcimiz bu sezon başarılı olacaklarının sinyallerini verdi. Takım sıralamasında ikinci Ukrayna’dan Kolss Cycling Team ve üçüncü takımda Kazakistan’dan Astana City oldu.

Bir yanıt yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Top