Şu An Buradasınız
Anasayfa > Duyurular > 6.Geleneksel ”Dünya Kalp Günü” Turu | 30 Eylül 2018

6.Geleneksel ”Dünya Kalp Günü” Turu | 30 Eylül 2018

6.Geleneksel ''Dünya Kalp Günü'' Turu | 30 Eylül
6.Geleneksel ”Dünya Kalp Günü” Turu | 30 Eylül

Kalbin İçin Pedalla Grubu “Dünya Kalp Günü” dolayısıyla her sene olduğu gibi bu sene de bisiklet turu düzenliyor. 30 Eylül’de düzenlenecek bisiklet turunun amacı, kalp hastalıklarına dikkat çekmek, daha sağlıklı bir yaşam için hareketlilik ve bisikletli yaşam farkındalığı oluşmasına katkı sağlamaktır.

Uygunsuz hava şartları dolayısıyla, “Kalp Günü” Bisikletli Halk Turu Etkinliği bir sonraki haftaya (07.10.2018), aynı saat ve güzergahta gerçekleşmek üzere ertelenmiştir. 

Etkinlik katılımcılarına, her yıl olduğu gibi Yeni Kalp Günü görselli t-shirt hediye edilecektir.
Bu anlamlı tura, bisikleti olan tüm halkımız davetlidir (18 yaşından küçükler ebeveynleri eşliğinde katılabilirler. Tüm katılımcılırın her türlü sorumluluğu kendilerine aittir).

Toplanma Saat: 9.00/ Çıkış: 10.00
Yer: Lütfi Kırdar Kongre Merkezi önü.
Güzergah: Lütfi Kırdar Kongre Merkezi-Mecidiyeköy-15 Temmuz Köprüsü geçilerek-Üsküdar (Sultan Abdulhamithan Hastanesi/bitiş) şeklinde olacaktır.
Not: Köprü trafiğe tamamen kapatılmayacak, bize ayrılan sağ iki şeritten turumuzu gerçekleştireceğiz; köprüde durmak sizin ve diğer katılımcılar için tehlike oluştıracağından, durulmaması ve ikazlara uyulmasını önemle rica ederiz.

Facebook’ta ki etkinlik adresi: facebook.com/events/223768308494182/

Top